| Головна » Статті » Кухня рибака | [ Додати статтю ] |
Страви з в’яленої риби
![]() Раз вже ми заговорили про приготування таранки в нашій минулій публікації, то розповімо також і про те що таранка може використовуватись в інших стравах як окремий інгридієнт чи компонент. Взагалі в’ялена риба – універсальна ситна їжа на всі випадки життя. Її можна так само вживати і в перших, і в других стравах. Наприклад на Азові добре пров’ялені, тверді бички варяться і відразу занурюються в холодну воду, потім знову варяться і знову "загартовуються” в холодній воді. І так, до тих пір, поки з них не буде легко зніматися шкірка. М’ясо відокремлюють від кісток і їдять зі смаженою картоплею. А ось ще рецепт як в’ялену воблу тушкують у молоці. Рибу очищають від шкіри, відділяють голову, плавці, видаляють нутрощі, промивають, заливають холодною водою і залишають на годину, після чого рибу знову промивають. Потім укладають шматки в посуд для тушкування, засипають шаром сирої ріпчастої цибулі, заливають гарячим молоком і тушкують при кипінні 30-40 хвилин. При подачі з гарніром (відварена картопля) посипають подрібненою зеленню петрушки.
| |
| Переглядів: 597 | | |
Варто переглянути
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| Всього коментарів: 0 | |

