| Головна » Статті » Наживка | [ Додати статтю ] |
Опариша можна відразу використовувати на рибалці , але часто гостро стає питання його зберігання. Найпростіший спосіб - зберігання в холодильнику в коробочці з отворами для доступу повітря. Таким чином зберігати опариша можна протягом двох тижнів . А як зберегти опариша на протязі тривалого часу? Відповідь проста - консервація . Як це не звучить парадоксально , але консервований опариш має безліч переваг: - Опариша можна використовувати як у якості наживки , так і в якості прикормки. Тобто він практично нічим не відрізняється від свіжого . - Консервований опариш по уловистости практично не відрізняється від живого. - Є можливість додати опариша запах і колір за допомогою відповідних атрактантів та харчових барвників. - Найчастіше рибі подобається м'який опариш , а консервований опариш якраз і стає м'якше живого. Рецепт консервування опариша . У півлітрову банку насипте дві столові ложки солі. Додайте необхідний аттрактант і барвник . Живих личинок викладіть на сито і обдайте окропом. Підготовлених таким чином опаришів , пересипьте в банку, залийте кип'яченою водою і закрийте щільною кришкою. На цьому процес консервації закінчено. Банку з опаришем потрібно зберігати в холодильнику. Приготований таким чином опариш зберігається кілька місяців. Виїжджаючи на рибалку досить виловити з банки потрібну кількість личинок і укласти їх в підходящу тару. | |
| Переглядів: 1511 | | |
Варто переглянути
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| [Ловля карпа] | |
| Всього коментарів: 0 | |
